Aktuelt 2017
BRI Agri kjøper Globus


BR Industrier styrker posisjonen i landbruksmaskin bransjen og kjøper Globus AS, lokalisert i Brumunddal, gjennom sitt datterselskap BRI Agri AS.
Nyåpning på Klepp


06. April åpnet Jæren Traktorsenter låvedørene inn til den nye Massey Ferguson traktorhallen på Klepp. Flere hundre gjester var innom hele dagen, og på kvelden ble det feststemning med auksjon og grilling.
OneCo etablerer seg på Romerike


OneCo Elektro etablerer seg med avdelingskontor på Romerike fra 1. mars 2017. Gjennom denne avdelingen vil selskapet tilbyr et bredt spekter av tjenester innenfor elektro og automasjon for kunder innen drift, service og nybygg. Herunder også IT og brann- og sikkerhetsløsninger. OneCo Elektro AS har også lang erfaring fra systemtekniske...
Velkommen til åpning på EIK Senteret Klepp 06 april


Norges største innendørs traktorhall har blitt enda større. 6 april feirer vi åpningen av en helt ny Massey Ferguson traktorhall på Klepp. Velkommen på åpningen!
NOT - Skilt til Flesland Flyplass


I løpet av våren 2017 kommer det opp et enormt skilt ved Flesland Flyplass i Bergen. NOT Beis på Bryne har overflatebehandlet dette. Sørg for å se ut av vinduet når du flyr til Bergen, for dette skiltet vil definitivt vise godt igjen.
Nytt traktorsenter på Hægeland


Vi ønsker EIK senteret på Hægeland velkommen i gjengen. Dette senteret selger Valtra, og dekker et stort område av sør-Norge. Stikk innom om du er i høgget.
Fluid Control - nytt selskap i BR Industrier


Etter at Fluid Control i 2016 gikk gjennom en tøff konkurs, ble Hitec Products i november nye eiere. Nå satser de for fullt med blanke ark på en ny fremtid.
Vidundermiddel er å få kjøpt på Kitchn


Nå kan en få kjøpt disse flaskene i utvalgte Kitchen butikker.Fettfjerner er genial på skitne komfyrvifter, inni stekeovn, grillrister osv.Rødvinsfjerner fjerner ikke bare rødvin, men alt av flekker på tøy og tekstil.Disse må bare prøves! ...
Lothepus hos Stavanger Steel


På åpningsdagen hos Stavanger Steel dukket Fjorden Cowboys opp for å hente en knusekule de hadde bestilt en tid tilbake. Kjekt med celebert besøk!
OneCo styrker den maritime satsingen


Oneco styrker laget innenfor den Maritime virksomheten, gjennom virksomhetsoverdragelse NAVY og INSPEKSJONSDELEN fra selskapet VTT Maritime. Selskapet består av høyt kvalifisert personell med lang fartstid i det Maritime segmentetGjennom oppkjøpet styrker OneCo kompetansen innenfor konsept studier, modifikasjoner, prosjektering, ombygging og dokumentasjon av fartøy, FMEA (Failure mode and effects analysis) og...
BRI og Brødrene Nordbø overtar Stålverket på Jørpeland


– Vi skal ta vekk det som ikke har virket og så skal vi tilføre noe nytt, sier konsernsjef og eier i BR Industrier, Bjørn Rygg, nybakt eier av Stålverket på Jørpeland.Sammen med Brødrene Nordbø AS skal de forsøke å gjenreise den litt over hundre år gamle hjørnesteinsbedriften.I...
BR Industrier, Forusbeen 210, 4313 Sandnes, Norway
_
Levert av Borondi